Olimpijski komitet BiH nagradio Srebreničanku i Bratunčanku

Profesor sporta i licencirani futsal trener Ljiljana Stjepanović i Medina Karić, pomoćni trener Ženska škola malog fudbala “Srebrenica 2023” dobitnice su priznanja Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine za promociju sporta i olimpijskih vrijednosti.

U kategoriji Specijalnih nagrada OK BiH nagrade su uručene Ljiljani i Medini za organizaciju škole ženskog fudbala, promociju sporta, olimpijskih vrijednosti, prijateljstva i saradnje Srebrenice i Novog Sada.

3. Ženska škola malog fudbala trajala je od 1. septembra pa do 1. novembra, a od 23. do 30. septembra je dio Evropske sedmice pod sloganom „Be active“ koji organizuje Olimpijski komitet BiH.

12. po redu Izbor sportiste godine u organizaciji Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine nagrađuje sportiste, sportske radnike i pojedince u devet kategorija i održan je sinoć u Sarajevu.

Izbor sportiste godine Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine je tradicionalna manifestacija koja se održava od 2011. godine. Ova svečana manifestacija prezentuje i proslavlja godišnje uspjehe bosanskohercegovačkog sporta, sportskih radnika i zaslužnih pojedinaca i kolektiva koji svojim predanim radom direktno doprinose promociji, jačanju i ugledu bh.sporta kako na domaćem tako i na međunarodnom planu.

You must be logged in to post a comment Login