Odigran ženski odbojkaški turnir u Srebrenici

Danas je u sklopu četvrtog dana manifestacije „Dani Srebrenice 2016“ u sali osnovne škole u Srebrenici odigran ženski odbojkaški turnir.

Učešće na ovom turniru uzelo je 6 ekipa iz 4 opštine. Dvije ekipe činile su odbojkašice ŽOK „Bratunac“, dvije ekipe bile su odbojkašice iz Fitness kluba „Best“ iz Kalesije, dok su po jednu ekipu sačinjavale odbojkašice iz Srebrenice, kao i odbojkašice Udruženja Žena „Sapna“ iz Sapne.

Turnir je odigran u osam utakmica, a prvu utakmicu odigrale su ekipe iz Bratunca i Kalesije. Prvu utakmicu slavila je ekipa iz Bratunca rezultatom 25:19.

ženski odbojkaški turnir u srebrenici 2016 03

„Ovaj turnir prvenstveno je namijenjen za druženje žena. Nije bitno ko je pobjednik turnira, bitno je da se sastanemo jednom u godini i da se družimo“, rekla je Nataša Belić, odbojkašica iz srebreničke ekipe.

Ekipa iz Srebrenice odigrala je tri utakmice u kojima je bila poražena.

Finalna utakmica bila je u znaku ekipa iz Bratunca, odnosno seniorske i pionirske ekipe ŽOK „Bratunac“.

„Prijatno sam iznenađen samim turnirom. Iznenadilo me da u drugim ekipama ima igračica koje su poznate u odbojci. Rezultati ekipa iz Bratunca bili su očekivani jer su naše odbojkašice trenutno prve u Republici Srpskoj, a među 4 najbolje ekipe u BiH“, rekao je Nenad Petrović, trener ŽOK „Bratunac“, koji je dodao da je iz ovog kluba izašla i odbojkašica koja sada igra u reprezentaciji BiH.

ženski odbojkaški turnir u srebrenici 2016 02

Utakmica između ekipa iz Bratunca završila se rezultatom 25:23.

Nakon održanog  turnira upriličeno je druženje za sve učesnice, kao i zajednički ručak.

You must be logged in to post a comment Login