Od svih životnih puteva, krenite onim kojim vas srce vodi

U brojnim životnim situacijama oslanjamo se na svoje srce da nam pokaže put do onoga što mi želimo. A šta naše srce želi? U pogledu ličnih ciljeva, želje su različite, ali svako srce na svijetu želi samo jedno – da ne zaboravimo šta mu je potrebno da bi neprestano, svakoga dana, kucalo za nas.

Obaveze nas vode na toliko različitih strana. Za svaku od njih su nam potrebni koncentracija, strpljenje, znanje, spretnost, ali i snaga.

Razmišljate li ikada odakle vam sva ta energija da u jednom danu budete roditelj, prijatelj, savjetnik, profesionalac, kolega, supružnik, kuhar, čistač, majstor, učitelj, vaspitač, prijekor i utjeha? Srce kuca za svaku verziju vas. Nosi terete, poskakuje na uzbuđenja, steže se na suze, raste od ljubavi i puni se svakim vašim ili uspjehom onih koje volite. Svaki dan u nedjelji, 24 sata dnevno, kuca za sve što vam je važno.

A da biste zajedno otkucali još mnogo važnih i manje važnih, velikih i malih, slatkih ili gorkih, lijepih ili manje lijepih uspomena i iskustava, danas donesite važnu odluku. Pratite kuda vas srce vodi i stići ćete do svega što ste željeli, a možda i dalje. Pratite srce u šetnje prirodom i redovno se rekreirajte. Smijte se svakoga dana i raskinite sa stresom – srce će vam biti zahvalno. Pronađite trenutak za opuštanje i prepuštanje svojim zadovoljstvima – igrajte, pjevajte i budite svoji. Balansirano se hranite i svakoga dana unosite magnezij. Zvuk iz vaših grudi neka bude podsjetnik da pored svega što radite za srce, uvijek uz sebe imate i njegov omiljeni magnezij iz vode, koji i u šetnji, dok plešete, odmarate ili se smijete, možete unijeti kroz Mg Mivela vodu.

Na svakom putu prijatelji su važna podrška, a vašem srcu ste vi jedini prijatelj. Vrijeme je za dobre odluke, a počnite od te da ne budete samo jedini, već i najbolji prijatelj svog srca, koji će mu svakoga dana obezbijediti dovoljno pažnje i magnezija za zajedničke pobjede, od malih do onih životno važnih, penose Nezavisne.

You must be logged in to post a comment Login