Nemojte im se zamjeriti: Ovi znakovi vam neće oprostiti ako ih povrijedite

Teško je oprostiti, ali ovim horoskopskim znakovima je to teže nego ostalima. Otkrivamo o kojim znakovima je riječ…

Oprostiti je teško, ali ne i nemoguće. Osim ako ne spadate u skupinu ovih horoskopskih znakova koji to jednostavno ne mogu napraviti. U nastavku pročitajte kojim se to znakovima ne želite zamjeriti.

JARAC

Spada u skupinu teških znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinirani u svemu, pa tako i u ljutnji, stoga su sposobni prekrižiti osobu koja ih je povrijedila i ustrajati u tome.

BIK

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni te zbog toga imaju potrebu oprostiti sve, ali također su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da uistinu i oproste osobama koje su im se zamjerile, povrijedile ih ili na bilo koji način oštetile.

RAK

Možda je teško zamisliti emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i(li) jarčevima, ali oni uistinu teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Šutke će vam dati do znanja da ste povrijedili njihove osjećaje i da to nikada neće zaboraviti.

ŠKORPIJA

Pripadnike ovog znaka s razlogom se naziva živom vatrom. Škorpija je uistinu jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reagira impulsivno i strastveno, stoga nije pametno ljutiti ga. On nema dar oprosta i ako ga jednom iznevjerite, nikada vam više u potpunosti neće vjerovati.

LAV

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od bika i jarca zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti prijestup zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobiva, onda oprost i nije opcija, piše Zadovoljna.hr.

You must be logged in to post a comment Login