Nekadašnji vezni igrač Gubera potpisao za ŠK “Senec”

Mladi vezista Nikola Gagić potpisao je profesionalni ugovor na godinu dana sa ŠK “Senec” koji nastupa u Drugoj ligi Slovačke.

Gagić ima 21 godinu, prošlu sezonu odigrao je u FK “Guber” Srebrenica gdje je sa ekipom osvojio drugo mjesto.

“Igrao sam u Bratuncu, tu sam počeo, zatim Ljubovija nakon toga, sa 16 godina otisao sam u Beograd. Igrao sam sezonu u Čukaričkom, potom prešao u Lokomotivu u Beogradu gdje sam proveo sezonu i godinu dana u Teleoptiku i nakon toga Guber u Srebrenici odakle sam otišao u Senec u Slovačku”, priča Gagić o svojoj dosadašnjoj karijeri.

Nakon trinaest godina, koliko je živio u Srebrenici, Nikola je prošle godine, od strane uprave FK “Guber”, pozvan da pomogne lokalni klub gdje je bio jedan od omiljenijih igrača, za ekipu i navijače.

“FK “Guber” mi je značio mnogo, jer imam mnogo drugara tu ali i pomogao mi je da napredujem i kao čovjek i kao igrač. Zahvalan sam svima u Guberu, treneru posebno, koji je vjerovao u mene. Zahvalan sam čika Muniru što mi je omogućio da dođem u Senec. Sad sam tu, uslovi i sve drugo je super. Ugovor za početak je na godinu plus opcija o produžetku saradnje. Klub je dobar za mlade igrače, nadam se da ću da se pokažem dobro i da uspijem”, rekao je Gagić.

nikola i aljo 02

Drugari na terenu i iz školske klupe – Aljo i Nikola

Nikola Gagić učestvovao je u snimanju “100 priča mladih”, a njegovu priču možete pogledati na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login