Ne trpite brdo suza zbog šake ljubavi – 10 osobina partnera na koje ni bi smjele zažmiriti

Ne zadovoljavajte se toksičnim vezama samo da ne biste bili sami. Svi mi zaslužujemo pravu ljubav. Zaslužujemo biti s nekim neće lagati ili kontrolisati.

Ako primijetite bilo koju od dolje navedenih stvari u vašem odnosu zapitajte se sa kakvim muškarcem planirate život. 1. Naziva vas ludima. Niste ludi, on samo pokušava sebi olakšati stvari tako što će sve probleme svaliti na vas. To što žene imaju naviku i potrebu da zalaze do detalja ne znači da su lude.

2. Otvoreno flertuje sa drugim devojkama. Ako otvoreno koketira s drugim ženama, onda definitivno zaslužuje da mu pokažete gdje se vrata nalaze. 3. Zbog njega često plačete. Plakanje je normalan dio svačijeg života ali ako vas neko konstantno rastužuje i čini nesrećnima onda vas i ne zaslužuje.

4. Veoma je ljubomoran. Ako često ima ispade ljubomore, važa veza je u ozbiljnim problemima. 5. On može da vam ne odgovori na poziv ali vi ne možete. Ako neprestano ignoriše vaše pozive, ali se naljuti svaki put kad mu ne odgovorite znači da želi postaviti takve uloge da vi dajete sve za vezu dok on ne mora dati mnogo.

6. Pokušava kontrolisati kako se oblačite. Ako vam kaže šta možete, a što ne možete nositi, to je već znak pretjerane želje za kontrolom koja vodi do toksičnosti. Vi ste osoba koja ima pravo nositi šta želite. Ne dopustite da vam oduzme slobodu.

7. Napada vas kad je uznemiren. Čovjek koji ima problem sa ispoljavanjem bijesa napada sve oko sebe kada mu nije po volji. 8. Laže vas. Zaslužujete nekoga ko će uvijek biti iskren s vama. Ako vas laže, znači da vas ne poštuje. 9. Zahtijeva da radite stvari koje vam se ne rade.

Vaš dečko mora poštovati vaše granice i znati da nema pravo da vam naređuje. 10. Mrzi vaše prijatelje i porodicu. Ako mrzi vaše prijatelje i porodicu, vjerojatno će vas pokušati udaljiti od njih, što je već pogrešno. Trebali biste moći vidjeti svoje prijatelje i porodicu kad vam zatreba, piše Pult24.info.

You must be logged in to post a comment Login