NBS – Rezultati konkursa “Moja biblioteka”

Povodom obilježavanja 55 godina rada Narodna biblioteka Srebrenica je raspisala literarni i likovni konkurs “Moja biblioteka” za učenike osnovnih škola i srednje škole na području opštine Srebrenica.

Konkurs „Moja biblioteka“ je bio raspisan do 25. marta 2014. godine. Pristigli radovi na adresu biblioteke su evidentirani i odabrani su autori najboljih literarnih radova u tri kategorije i najbolji likovni rad u kategoriji nižih razreda osnovne škole.

Najbolji literarni rad „Moja biblioteka“ u kategoriji nižih razreda osnovne škole, do 5. razreda, napisala je Dženita Ibišević, učenica 5. razreda „Prve osnovne škole“ Srebrenica. U kategoriji viših razreda osnovne škole nabolji rad je napisala Tijana Pejić, učenica 9. razreda „Prve osnovne škole“ Srebrenica a u trećoj kategoriji, srednja škola, najbolji rad je napisao Dušan Pejić, učenik 3. razreda gimnazije SŠC Srebrenica.

Najbolji likovni rad na konkursu, u kategoriji nižih razreda, naslikala je Ravijojla Krsmanović, učenica OŠ „Kosta Todorović“ Skelani.

Za autore najboljih radova obezbijeđene su nagrade koje će im biti uručene na centralnoj aktivnosti obilježavanja godišnjice rada biblioteke kao i diplome i zahvalnice za sve učesnike konkursa.

NBS

You must be logged in to post a comment Login