NBS – Druženja sa novinarom Vanjom Bulićem

U sklopu programa obilježavanja 55 godina postojanja, Narodne biblioteke Srebrenica organizovala je druženje sa poznatim novinarom, voditeljem i publicistom Vanjom Bulićem u petak, 19. septembar u 18:00 časova u prostoru biblioteke.

Tokom proteklih godina Biblioteka u Srebrenici se infrastruktualno razvijala kroz projekte, uređujući prostor i opremajući ga sa najmodernijom tehnološkom opremom ne zapostavljajući ni osnovni cilj kome teži svaka biblioteka a to je nabavka bibliotečke građe i ispunjavanje uslova za kvalitetan i sadržajan rad biblioteke kao kulturne ustanove.

Povodom jubileja i proslave 55 godina rada ove ustanove organizovan je svečani koketle koji će se održati 22. septembra koji prati program:

12:00 Predstavljanje  izložbe „Stari zanati i etnografija na području opštine Srebrenica“, Muzejska zbirka Narodne biblioteke Srebrenica;
12:15 Promocija monografije „Stari zanati Republike Srpske“, autor Vladimir Đukanović;
13:00 Obraćanje direktora biblioteke Vladana Milovanovića, povodom godišnjice biblioteke;
13:05 Obraćanje zvanica;
13:20 Dodjela nagrada i zahvalnica učesnicima konkursa „Moja biblioteka“;
13:30 Dodjela zahvalnica institucijama i pojedincima koji su potpomogli i unaprijedili rad biblioteke;
13:45 Koktel povodom obilježavanja godišnjice i dodjeljenje Povelje i nagrade „Đorđe Pejanović“ za najbolju biblioteku u Republici Srpskoj za 2013. godinu.

You must be logged in to post a comment Login