Navike koje krase idealnu ženu kako tvrde muškarci: Prirodne žene se potcjenjene

Da nije sve u ljepoti i izgledu potvrđujemo to iz dana u dan. Nisu svi površni, neki traže dublju ljepotu.

Devojke koje brinu o sebi: Činjenica da momci vole negovane devojke je aksiom za koji nije potreban dokaz. I to se ne odnosi samo na lepotu, mada, naravno, i na nju, već i na odnos prema sebi i svetu oko sebe. Ako se devojka brine za sebe, pokušava da postane bolja u svemu, to sigurno neće ostati neprimećeeno. Prirodne devojke: Uvek i u svemu.

Od izgleda do komunikacije i izražavanja emocija. Ronjenje u bazen bez straha da će se pojaviti pred momkom sa razbarušenom kosom i razmazanom šminkom idealno je. Biti svoja u bilo kojoj situaciji, bez pokušaja da izgledate bolje, dvostruko je savršeno! Verujte, iskrenost i prirodnost su važnije od nadaleko zamišljenog ideala, posebno za njega.

Devojke koje muškarci vole često se smeškaju: Prema brojnim anketama psihologa, osmeh, a ne velike grudi ili raskošna duga kosa – prva stvar na koju svaki momak obraća pažnju prilikom susreta. I to je, naravno, ono što ukrašava bolje od bilo koje šminke. Devojke koje veruju sebi i drugima: Atraktivne devojke su uvek samouverene.

Poštuju sopstvene potrebe i znaju granice koje neće preći. Kao rezultat toga, one takođe veruju drugima, ne pokušavajući da ih prisvoje, „zatvore“ iz spoljnog sveta i promene ih. Devojke koje muškarci vole imaju hobi: Zajednička interesovanja su odlična. Međutim, u zdravim odnosima lični prostor uvek treba da ostane.

Devojke koje uvek imaju vremena za hobi ili omiljeni posao u kome se razvijaju i usavršavaju su omiljene muškarcima. Devojke koje momci vole uvek kažu ono što misle: I u tome je njihova snaga. Kakva je svrha započeti vezu s momkom ako od samog početka imate radikalno suprotne poglede na suštinski važne stvari?

U ovom slučaju postoje dva načina: da se igrate zajedno, što vam uopšte nema smisla (i nije činjenica da će on to ceniti), ili recite sve onako kako jeste i ostanite verni sebi (i pobudite njegovo poštovanje). Devojke koje muškarci vole su zainteresovane za njihov život:

Ne tako davno napisali smo da naizgled banalno pitanje „Kako si?“, izgovoreno u razgovoru sa partnerom na kraju radnog dana, u osnovi menja odnos. Kada vas iskreno zanima muškarac, on oseća vašu zabrinutost. Zakon o bumerangu nije otkazan. Devojke koje vole muškarci ne uskraćuju sebi zadovoljstva: Od hrane do kreveta.

Devojke, za kojima su svi momci ludi, znaju šta im treba i ne brane ništa sebi. Devojke koje momci vole zanima svet oko sebe: Nije potrebno da steknete doktorat i budete ekspert u nekim oblastima. Međutim, apsolutno će svaki momak biti oduševljen ako imate zajedničke teme o kojima ćete razgovarati – o knjigama, filmovima, o politici ili o bilo kojim drugim stvarima.

Devojke koje momci vole su zabavne: To dokazuju brojne studije: jedan od glavnih kvaliteta koje i devojke i momci cene je smisao za humor. Sposobnost devojke da zaboravi na sve i, pre svega, na svoje predrasude i komplekse, i samo da se zabavljaju zajedno od srca je nešto što će apsolutno svaki momak ceniti, piše Pult24.info.

You must be logged in to post a comment Login