Nastavljeno asfaltiranje lokalnih puteva u Srebrenici

Prije nekoliko dana nastavljeni su radovi na asfaltiranju lokalnih puteva u opštini Srebrenici gdje je planirano asfaltiranje dionice prema selu Ljeskovik.

Načelnik Odjeljenja za urbanizam i stambeno-komunalne poslove Bojan Josipović kaže da se obavljaju pripreme za asfaltiranje dijela puta Ljeskovik-Prohići u dužini od 360 metara, a biće asfaltiran dio puta od Prohića prema Risićima.

„U toku su i pripreme za asfaltiranje seoskih puteva prema Visočniku kao od manastira Karno prema Karačićima i na putu Nogačevići-Peći“, rekao je Josipović.

On kaže da će u narednom periodu biti u planu sanacija puteva koji se češće koriste i uništavaju tokom padavina, a prioritet je, kako kaže, asfaltirati što više lokalnih i seoskih puteva jer je nakon toga i održavanje jeftinije, a putevi bolji.

Radovi se finansiraju sredstvima Savjeta ministara BiH od pola miliona maraka koja su prošle godine izdvojena za opštinu Srebrenica za realizaciju nekoliko projekata među kojima je i asfaltiranje nekoliko dionica lokalnih puteva u ovoj opštini.

You must be logged in to post a comment Login