Najkompatibilniji znakovi zodijaka: NJima je nebo granica

Da li ste se ikada zapitali da li vaš horoskopski znak ima veze sa uspehom vaših romantičnih veza?

Vekovima su astrolozi gledali u zvezde da bi odredili različite elemente u našim životima, a to uključuje i sudbinu naših ljubavnih veza. Pošto horoskopski znak može ukazivati na zajedničke osobine vaše ličnosti, mgao bi da ukaže i na osobine koje je potrebno da ima druga osoba kako biste bili u idiličnoj vezi, piše Brides.

Ovan i Vaga

Varnice moraju da lete kada se vatreni Ovan i vazdušni znak spoje. Ako su voljni da cene i uče iz svojih razlika, oni će stvoriti nezaustavljiv plamen hemije. Svaki znak ima planetu čija energija utiče na njegovo ponašanje, a sa nezavisnim Marsom zaduženim za Ovna i harmoničnom Venerom koja vlada Vagom, sve upućuje na ravnotežu koja je potrebna svakoj vezi da bi napredovala. Dok Vaga može pomoći Ovnu da postane pažljiviji i angažovaniji u zajednici, Ovan će pokazati Vagi da ima ko da se brine o njoj.

Blizanci i Devica

Vazdušni znak Blizanci mogu pronaći uzemljenje i snagu u romantičnom partnerstvu sa organizovanim zemaljskim znakom Devicom. U međuvremenu, Devica može da se opusti uz pomoć bezbrižnog Blizanca.

Bik i Škorpija

Bik, zemaljski znak kojim vlada Venera, privučen je da deli taktilnu lepotu, dok Škorpija, vodeni znak kojim vlada transformacioni Pluton, žudi za intenzitetom i istraživanjem onoga što se krije ispod površine. Radost života Bika daje Škorpiji dozvolu da izađe iz okeana i shvati koliko je lepo samo s vremena na vreme zariti nožne prste u pesak. Zajedno, ovaj duo može negovati trajnu osnovu koja može izdržati sve, piše Brides.

Vaga i Lav

Vaga i Lav su dinamičan romantični par bez napora. Oba znaka zodijaka imaju velika srca i vole da budu romantični. Sa Lavovom smelom ličnošću i žudnjom za reflektorima i Vaginom sklonošću ka ravnoteži i lepoti, oni mogu da se dopunjuju i čine pozitivan par moći.
Blizanci i Strelac

Par Vazdušnih i Vatrenih znakova, Blizanci i Strelac imaju sve sastojke za vezu punu vatrometa. Ono što ove znakove zaista čini kompatibilnim je, ironično, njihova zajednička potreba za zdravim granicama. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i unutrašnje evolucije, a avanturističkim Strelcem vlada Jupiter koji zahteva slobodu da istražuje, postane radoznao. Ovaj par zaista razume i slavi međusobnu potrebu za sve širim horizontima, i oboje su zahvalni što imaju takvog partnera.

Škorpija i Ribe

Znaci zodijaka kojima vladaju isti elementi mogu se lako naći na identičnim talasnim dužinama. Zato se kreativna Škorpija i sanjive Ribe odlično slažu.

Bik i Jarac

Zemljani znakovi takođe mogu pronaći ravnotežu i partnerstvo jedni sa drugima. Stabilan Bik koji voli luksuz i vođeni, porodično fokusirani Jarac su stabilan par i pun ljubavi.

Vodolija i Strelac

Individualnost, kreativnost i želja za istraživanjem glavni su aspekti ličnosti Vodolije i Strelca. To je ono što im pomaže da budu odlični partneri u životu i ljubavi. Kao par, dva znaka uvek razgovaraju jedno sa drugim, prave planove za budućnost i unose entuzijazam u živote jedni drugima.

Rak i Jarac

Jedini znak kojim vlada Mesec, emocionalno intuitivni Rak može izgledati kao više nego neverovatan spoj sa logičnim Jarcem predvođenim Saturnom. Međutim, kada se ovaj skup znakova spoji oni stvaraju savršenu protivtežu između nežnog toka i pouzdane strukture.
Ovan i Rak

Dok vatreni znak Ovan i vodeni znak Rak izgledaju kao suprotnosti, njihove dve prirode su zapravo prilično komplementarne. Raka privlači samopouzdanje Ovna, dok Ovan ceni Rakovu osetljivost.

Lav i Vodolija

Kada se vatreni Lav kojim upravljan Sunce udruži sa Vodolijom, vazdušnim znakom koji vodi inovativni Uran, može se formirati moćni par, Vodolija ceni Lavovu neustrašivost, pišu Novosti.

You must be logged in to post a comment Login