NAJIZBIRLJIVIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Njima je najteže udovoljiti kada je ljubav u pitanju

Dok postoje oni znakovi koji su otvorenog srca i skloni praštanju, postoje i oni koji su nešto zahtevniji kada je reč o pronalaženju savršenog partnera. Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj izbirljivosti i visokim standardima koje postavljaju pred potencijalne partnere.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Kada je reč o ljubavi, teže ka partneru koji je podjednako pedantan i organizovan kao i one same. Imaju tendenciju da primete i najmanje nedostatke kod drugih ljudi, zbog čega je teško ispuniti njihova visoka očekivanja. Ovo ih može učiniti veoma izbirljivima kada je u pitanju izbor partnera.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj potrebi za harmonijom i ravnotežom u svim sferama života, pa tako i u ljubavi. One traže partnera koji će biti uravnotežen, pravedan i estetski privlačan. NJihova sklonost ka vaganju svake sitnice može ih dovesti do toga da odbace mnoge potencijalne partnere koji ne ispunjavaju sve njihove kriterijume.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne osobe, teže ka dubokim emocionalnim vezama. Međutim, zbog svoje intenzivnosti, često postavljaju visoke standarde pred potencijalnim partnerima. Imaju tendenciju da traže partnera koji će biti lojalni i odani, ali istovremeno i emocionalno jaki kako bi im parirali. NJihova priroda često ih čini izbirljivim u potrazi za pravim partnerom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su poznati po svojoj nezavisnosti i avanturističkom duhu. Oni traže partnera sa sličnim osobinama – nekoga ko će biti spremni pratiti ih u njihovim avanturama i istraživanjima. NJihova potreba za slobodom može ih učiniti izbirljivima kada je reč o izboru partnera, jer ne žele biti vezani ili ograničeni u bilo kom smislu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni, odgovorni i ozbiljni u svojim namerama. Kada je reč o ljubavi, teže ka partneru koji je pouzdan, ciljno orijentisan i sposoban da ih podrži u ostvarivanju njihovih ciljeva. NJihova oprezna priroda može ih učiniti vrlo izbirljivim kada je u pitanju pronalaženje dugoročnog partnera, prenose Novosti.

You must be logged in to post a comment Login