Najgore vrste žena koje ćete sresti u životu

Sve žene su barem jednom u životu kraj sebe imale vučicu, koja je dobro skrivala svoju pravu narav u kostimu slatke i nevine “ovčice”.

Nekima je trebalo duže, nekima kraće da shvate kako su upravo one “lovina”, no dokle god ste se jedne takve riješile iz svog dnevnog rasporeda, smatrajte se pravom sretnicom, jer ste si osigurale neprocjenjiv duševni mir.

1. Žena koja mrzi svoje prijateljice

Znamo koje vam je pitanje prvo palo na pamet: zašto bi bilo koja žena imala prijateljice koje mrzi? No, samo zato što vam niti jedna to nije naglas priznala, to ne znači da one ne postoje. Zapravo se radi o ženama, koje su ljubomorne na svoje prijateljice iz 101 razloga, no iz tog jednog jedinog se još uvijek druže s njima. One će si i dalje pisati komplimente na Facebooku i ostavljati srca ispod Instagrama, ali i paralelno mrziti, ili još gore: jedna će mrziti, a da druga to možda neće ni znati.

2. Žena koja liječi komplekse

Takvu jednu sigurno ste dosad našle u osnovnoj ili srednjoj školi, na fakultetu, no potpuno sigurno na radnom mjestu, bilo u obliku kolegice, bilo u obliku šefice. Ona će s vama biti najbolja, sve dok ne shvati da ste potencijalna prijetnja njenom statusu, posebno ako nije previše sposobna, ali i dalje želi sakriti tu činjenicu od svojih nadređenih. Još gora verzija? Čak i ako joj niste prijetnja, ona vam želi radne dane ne samo otežati, nego i pretvoriti u pakao, jer u jednom očito i živi. Nažalost, takve žene ignoriraju riječ “karma”, a obično završavaju kao žrtve iste, kada nalete na nekoga ko ni pod koju cijenu neće trpjeti takav tretman.

3. Žena koja je sa svima dobra

Takva žena možda nije duša ili matica svakog društva, no nastoji sa svima biti dobra pa je svugdje. Ona se smije vašim šalama, dodaje vas na društvene mreže i sve vam naravno lajka i komentira, uvijek je tu kad ju trebate, nikad vam ne proturječi… i najčešće je ona koja odlično prikriva svoju pravu narav, jer vas iz nekog razloga treba. Niko ne može biti dobar sa svima, jer se vrlo često dvije ličnosti sudaraju poput dva titana, a jedan mora izaći kao pobjednik, jer druge opcije nema. Tako ćete se s nekim ljudima odlično i iskreno slagati, s drugima ne, i vrijeme je da to prihvatite pod pojmom “život”, jer ovdje nema apsolutno ničeg lošeg.

4. Žena koja misli da je bolja od svih

I od žene koja upravo prolazi pokraj vas, i ove koja sjedi pored vas i ispija kafu sa svojom prijateljicom, ali i nesumnjivo od vas same, koja ispijate kafu s njom. Iako najčešće nema razloga tako se držati, njeno samopouzdanje je veliko do neba i zapravo ne znate dokle ono doseže, jer ne vidite od svih tih tamnih oblaka, koji su iznad vas, kada ste s njom. Tako se nađete da znate puno atraktivnije, sposobnije, pametnije i zabavnije žene, kojima ne pada na pamet to isticati u tolikoj mjeri, a kamoli spuštati druge, za koje misle da su ispod njih. Tako se nađete kako se pitate je li normalna, dok ona to sebe baš nikada nije pitala.

Izvor: Index.hr

You must be logged in to post a comment Login