Nadolazeća jesen bit će najsretnija za ova tri znaka

Kalendarska jesen je pred vratima. Stigle su nam niže temperature i obilne kiše, a mnoge je već dočekao porast obaveza i novih zaduženja.

Nekima će to teško pasti, no za ova će tri znaka nadolazeća jesen biti sjajna jer će im donijeti ostvarenje mnogih želja, piše Index.hr.

Ribe

Kada krajem listopada Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i financijskom planu, dok će im studeni donijeti ispunjenje u intimnom životu. Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promijeniti. Ovo je izvrsno vrijeme za učenje, studiranje, stjecanje novih vještina, ali i za putovanja i nova iskustva.

Škorpion

Nadolazeća jesen donijet će im olakšanje. Primijetit će da se nakupljeni problemi polako rješavaju, a da se oni osjećaju zadovoljnije i spokojnije. Prestat će se opterećivati sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućit će im da dožive uspjeh u svemu čega se prihvate. Studeni samcima donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a prosinac je sjajan za nove poslovne pothvate.

Jarac

U zadnje su se vrijeme iscrpili, no na pomolu su promjene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj listopada donosi im olakšanje i priliku da promijene ono čime nisu zadovoljni. Mnogi će osjetiti da je vrijeme za idući korak u karijeri ili obrazovanju. Osjećat će se bolje i s više optimizma planirati budućnost, a u prosincu ih očekuje financijska dobit ili nova ljubav.

Izvor: Index.hr

You must be logged in to post a comment Login