Na teritoriji opštine Srebrenica danas mnogo problema

Načelnik opštine Srebrenica podijelio je na svom Facebook profilu nekoliko problema koje je zatekao na terenu, od oborenih stabala na putnim pravcima do požara.

Grujičić je objavio da je teško prohodan put od Jadra do Skelana gdje se srušilo nekoliko stabala.

Ove godine više puta smo sugerisali na loše održavanje ove dionice puta od strane preduzeća „Zvornik putevi“, a jak vjetar i kiša ponovo su izazvali probleme na ovom putu koji je ove godine veoma loše održavan.

U selu Božići došlo je do požara prilikom čega je električni vod zapalio suvo lišće, a radnici Elektrodistribucije Srebrenica su pristupili gašenju požara.

Inače načlenik Srebrenice Mladen Grujičić danas je obilazio nekoliko sela u kojima će biti obavljena sanacija lokalnih makadamskih puteva.

Danas je jak vjetar oborio jedno stablo u dvorištu Centra za socijalni rad prilikom čega je oštećen krov kuće i tom prilikom niko nije povrijeđen. Stablo je brzo uklonjeno i saobraćaj se odvija normalno.

Kako saznajemo na širem području opštine Srebrenica jak, olujni vjetar praćen kišom oštetio je nekoliko krovova kuća, pomoćnih objekata, plastenika. Nije poznato da li ima povrijeđenih osoba.

Foto: Mladen Grujičić/Facebook

You must be logged in to post a comment Login