Muškarci vjeruju da ovo uzbuđuje žene, ali daleko su od istine

Danas pričamo upravo o takvim stvarima, koje su vezane za seks, ali nekim muškarcima to kao da nije jasno. U nadi da će ovoga puta shvatiti, donosimo listu nekoliko stvari.

1. Seksting

U sekstingu, ili slanju poruka seksualnog sadržaja, retko je koji muškarac dobar. Sve ostalo je uglavnom smešno i ne, neće napaliti primaoca poruke.

2. Slanje slika penisa

Iz nekog ženama nepoznatog razloga, muškarci misle kako je to seksi i/ili zabavno, ali zapravo ne shvataju koliko je to detinjasto i jadno. I ponovo, tako nećete napaliti ženu, čak i ako dobijete odgovor u tom tonu, jer vas ona laže i komentariše s prijateljicama.

3. Kupovanje prevelikih kondoma

Nažalost, ne postoji nijedan način da partnerku uverite da ste „tamo dole“ veći nego što jeste, pa je vreme da prestanete da se zavaravate i pravite budalu od sebe.

4. Izvođenje plesa u krilu

Ne kažemo ni da su sve žene dobre u tome, ali retko koji muškarac može to reći za sebe. Niste Magic Mike i to je sasvim u redu.

5. Oponašanje scena iz pornića

Žene znaju kada imaju posla s muškarcem koji gleda mnog pornića jer takav pokušava da oponaša neke od omiljenih scena i u stvarnom životu, pa seks više ostavlja osećaj naporne vežbe, a manje užitka.

6. Glasno stenjanje

Postoji toliko načina da ženi pokažete koliko uživate u seksu. Urlikanje nije jedan od njih.

Izvor: Index.hr

You must be logged in to post a comment Login