Muškarci ne traže od žena svakodnevno “lickanje” – Iz 5 razloga bi prije izabrali onu neurednu

Da li možete vjerovati da postoje muškarci koji tvrde da je bolje pored sebe imati ženu koja ne vodi mnogo računa o svom izgledu?

Mnogi od njih čak imaju nevjerovatne argumente za to. Nedavno sam naletjela na internetu na jednu stranicu gdje su muškarci vodili raspravu o tome da li je bolje pored sebe imati ženu koja vodi računa o sebi i svom izgledu ili je bolje imati skromnu ženu koja se ne trudi previše oko svog izgleda.

Meni su zapali za oko oni argumenti muškaraca koji tvrde da je bolje imati ženu koja ne vodi previše računa o sebi i želim ih podijeliti sa vama. 1. Pored nje se ne moraš truditi da budeš bolji nego što jesi; Ne moraš lagati o svojim prihodima, ne moraš uvlačiti stomak, ne moraš se baviti sportom i ne moraš skrivati svoj karakter.

Na bilo koji njen prigovor možete iznijeti kontraargument: jeste li se vidjeli u ogledalu? Najčešće nesretna žena ima čak i nisko samopoštovanje i jake komplekse, pa neće insistirati da istjera po svom. 2. Ženu koja ne vodi računa o svom izgledu neće preoteti drugi; Neće imati brojne obožavatelje koji se neprestano bore za njenu pažnju.

To znači da je rizik od izdaje minimalan. Muž se tada može opustiti jer zna da ona neće otići nigdje od njega. 3. Takva žena ima manje zahtjeve; Privlačne žene gledaju koliki je uspjeh muškarac postigao, koliko zarađuje, daje li skupe poklone.

Ženi skromnog izgleda nije potrebno mnogo. Muškarac je sam od sebe dar za nju. 4. Ne radi na sebi; Prema mišljenju nekih muškaraca takva žena sebe ne shvata previše ozbiljno. Ne zahtjeva bolje, ne teži većem i ne želi trajno poboljšati svoj život, pa to ne zahtjeva ni od muškarca.

5. Ne zahtjeva finansijska ulaganja u ljepotu; Za razliku od njih lijepe žene troše mnogo novca na sebe i često zahtijevaju od svog muža da ih finansira u tome. Skromna žena ne ide na manikir, ne kupuje puno odjeće i ne ide na kozmetičke tretmane.

Za svaku ženu je šteta da pored sebe ima muškarca koji ovako razmišlja i koji, ne samo da troši njeno vrijeme, troši i njene mentalne resurse. Mogla bi upoznati drugog muškarca koji bi je iskreno volio i smatrao je lijepom i dostojnom najboljeg umjesto da gubi vrijeme pored muškarca koji je ne cijeni, piše .

You must be logged in to post a comment Login