“Moderni” znakovi da ste jedno za drugo

Ako više volite provoditi vrijeme uživo, a ne dopisujući se, volite se maziti i redovito se svađate, znaci su da ste dobar par i da bi vaša veza mogla potrajati.

Oboje ste pozitivni ljudi

Čim je samo jedan partner optimističan i pozitivan, šanse da će veza uspjeti su puno veće. Bitno je gledati život sa svjetlije strane i vjerovati da će sve biti dobro.

Dopisivanje ste sveli na bitni minimum

Važnija je komunikacija uživo nego preko aplikacija. Dosadašnja istraživanja pokazala su da se parovi koji se puno dopisuju češće osjećaju nezadovoljnije u vezi.

Smanjili ste korištenje društvenih mreža

Naravno da volite pogledati što se događa na vašim društvenim računima, ali shvaćate da to oduzima puno vremena koje biste radije iskoristili u dvoje. Osim toga, oni koji puno vremena provode na Facebooku češće se svađaju zbog količine vremena, sumnje, ljubomore…

Volite se maziti

Nije samo seks bitan već i koliko općenito volite tjelesnu bliskost. Sasvim je prirodno grliti i maziti voljenu osobu, a to puno govori i koliko ste sretni skupa.

Svađate se umjesto da držite emocije u sebi

Puno je bolje izbaciti to iz sebe, nego šutiti i pustiti da se zamijeranje skuplja. Naravno, bitno je i da se svađate razumno, bez vrijeđanja.

Seksualni život vam je dobar

Ako i nakon faze “medenog mjeseca” još uživate u redovitom seksu, znak je da doista volite biti jedno s drugim.

Slični ste

Na duge staze je bolje da ste slični nego različiti jer ćete zajedno uživati u slobodnom vremenu.

Različito trošite novac

Ako ste vi rasipni, a on škrt, vjerojatno ste savršeni jedno za drugo. Jedna američka studija otkrila je da ljudi za životnog partnera nesvjesno biraju svoje krajnje suprotnosti kada su u pitanju finansije.

Smijete se istim šalama

Na stranu sve, ali ovo je među najbitnijim faktorima. Zajednički smisao za humor održavaće vas u svim situacijama, i u svađama, i u sreći i u tuzi.

Oboje ili volite popiti ili ne volite uopće

Različiti parovi kada je u pitanju koja čašica alkohola teško se mogu razumjeti. Oni koji će zajedno uživati u vinu ili pivu ili oni koji uopće ne vole alkohol puno će se bolje razumjeti.

Izvor: 24sata.hr

You must be logged in to post a comment Login