Moć zlata nad nama

Interesantno je kako su u doba zlatne groznice najviše zaradili oni koji su prodavali opremu tragačima zlata. Mnogi su tražili zlato mjesecima i godinama i za to vrijeme su potrošili sva sredstva u lokalnim trgovinama sa alatom i namirnicama. Zlatom su se obogatili samo rijetki tragači koji su imali sreće da su naišli na “zlatnu žilu”.

Mnogi se odlučuju na prodaju zlatnog nakita

Neka vam malo ove pozadine zagolicaju maštu, barem malo u ova krizna recesijska vremena kada se mnogi odlučuju prodati zlatni nakit. Dok su mnogi primorani prodati zlatninu, drugi ulažu svoj novac u zlato zbog straha od inflacije i gubitka vrijednosti papirnatog novca.Danas je zlato prisutno svugdje a da o tome uopće niti ne razmišljamo. Primjerice dok čitate ovaj tekst zlato je ispred vas, nalazi se na ekranu u obliku prekrasnih desktop pozadina iliti slika za vašu radnu površinu.

Ono što je proizvelo tu istu sliku ispred vaših očiju se sastoji od zlata, ta naprava se zove računalo a komponente poput čipova i procesora se sastoje od sićušnih zlatnih niti koje su tanje od vlasi ljudske kose.

Cijena zlata raste iz godine u godinu, dok sve propada i kada je tržište potpuno preplavljeno sa nekretninama, zlato predstavlja možda jedinu alternativu za čuvanje vrijednosti vašeg kapitala kroz iduće godine neizvjesnosti. Do tada uživajte u prekrasnim slikama zlata na vašim malim ekranima.

Za sve one koji su primorani prodati zlatninu

Upamtite jedno, zlato je samo predmet! Prodajom zlatnine dobit ćete novac sa kojim ćete riješiti neke probleme. Pobrinite se samo da dobiveni novac razumno investirate i ne potrošite ga na gluposti. Otkup zlata možda i nije tako loša stvar.

Izvor: Uputstva.org

You must be logged in to post a comment Login