Takmičenje za najbolji poslovni plan u obrazovanju

Takmičenje za najbolji poslovni plan u polju obrazovanja, pod nazivom “The Milken-Penn GSE Competition” je jedno od najprestižnijih takmičenja, sa najvisočijim novčanim nagradama. Takmičenje privlači inovatore i biznismene iz svih krajeva svijeta.

OBLAST:

Obrazovanje

OPIS

Od 2010. godine, pobjednici i finalisti su osigurali više od 140 miliona dolara za finansiranje projekata. Fond za 2020. godinu nije još uvijek preciziran. Preduzetnički poduhvati u oblasti obrazovanja se mogu baviti širokim spektrom obrazovnih pitanja-od ranog djetinjstva, preko korporativnog obrazovanja i obuke odraslih, u bilo kom okruženju, bilo gdje u svijetu.

USLOVI

EBPC je otvoren za kandidate iz cijelog svijeta. Kandidati su u obavezi opisati problematiku u obrazovanju, a kojom se bavi njihov poduhvat; ponuditi rješenja poduhvata i razmotriti mogućnosti skaliranja kako bi pokazali uticaj koji njihova predložena inovacija može donijeti na polju obrazovanja i relevantnog okruženja.

NAČIN PRIJAVE

Da bi aplicirali, kandidati su u obavezi predstaviti detaljan poslovni plan, koji uključuje: opis proizvoda ili usluge, organizaciona struktura, tržište, konkurencija, finansije i uticaj. Kandidatura, takođe, uključuje prezentaciju (PowerPoint ili sličan format) i kratki video ne duži od 60 sekundi. Neophodan material proslijediti putem linka: https://www.educationcompetition.org/how-to-apply

ROK ZA PRIJAVU:

15. april 2020. godine

Detaljnije na: https://www.educationcompetition.org/

Izvor: Hoću.ba

You must be logged in to post a comment Login