Stipendije osnovnih studija za dizajn i modu u Barseloni

Započni svoju profesionalnu budućnost u internacionalnom okruženju! Pokaži svoj talenat i kreativnost. Kako možeš doprineti razvoju budućnosti? IED Barselona poziva studente iz celog sveta (mlađih od 26. godina) da učestvuju u konkursu za stipendije 2019 – Scholarship Contest 2019.

Institut nudi 17 internacionalnih školarina za sledeće programe: Fashion, Design, Visual Communication ili Management za akademsku 2019/2020 i to za sledeće nivoe obrazovanja: Undergraduate, Bachelor i Diplomas Courses (engleski i španski) u Barseloni.

Stipendija pokriva 100% školarine.

Kako bi osvojili školarinu, potrebno je da iznesete svoje ideje putem projekta na temu „As a designer, what can you contribute to improve the future?”. Potrebno je da u projektu predstavite svoje ideje bazirane na ličnom iskustvu, predložite svoje predloge, proizvode ili plan koji bi doprineo boljoj budućnosti a u skladu sa kursom za čiju školarinu aplicirate.

Projekat dostavljate sa opisom i to na jeziku na kojem se kurs održava. Školarinama će biti nagrađeni najbolji. Rok za prijavu projekata je 5. april 2019. godine.

Ovaj institut je osnovan  1935. godine ivaži za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti. Nije malo reći, da su se među studentima ovog Instituta našli poznati stilisti, kao Moscino ili Domeniko Dolče ( poznatiji kao D&G). Osim toga, najpoznatiji italijanski i svetski brendovi jesu partneri Instituta Marangoni.

Za sve detalje o prijavi i izrad projekta, kontaktirajte Nemestic Studio na mail [email protected].

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

 Saznajte sve o Institutu za dizajn sledeći ovaj link.

Izvor: Hoću.ba

You must be logged in to post a comment Login