Prijavite se za stipendiju “Volim Kanadu“

Škola menadžmenta u Torontu (TSoM) raspisala je konkurs za prijavu za međunarodne studente u oblasti menadžmenta. 

OBLAST:
Menadžment

OPIS
Škola menadžmenta u Torontu (TSoM) nudi brojne stipendijske programe za međunarodne studente koji učestvuju u diplomskim programima u školi za septembar 2019. Dvadeset stipendija je sada dostupno. Stipendisti će imati i razne povoljnosti.

Ova stipendija TSoM Volim Kanadu namijenjena je međunarodnim studentima iz cijelog svijeta koji su posvijećeni višem obrazovanju i poslovnim ciljevima. Vrijednost stipendije neće biti veća od visine vaše obuke. Stipendija će biti isplaćena za vaše troškove obuke na početku programa. Od stipendista se očekuje da djeluju kao ambasadori TSoM-a. To znači učešće u inicijativama u vašem regionu nakon dodjele stipendije. Mjesto studija će biti u Školi menadžmenta u Torontu u Kanadi.

USLOVI
Da biste bili pogodni za prijavu morate prvo imati dozvolu univerziteta. Međunarodni studenti su dobrodošli da se prijave.

NAČIN PRIJAVE
Kako biste se prijavili morate dostaviti dokaz o odličnom akademskom uspjehu, CV, esej od 600 riječi na temu: „Zašto voliš Kanadu?“ ili „Zašto ste izabrali Kanadu za studiranje u inostranstvu?“

ROK ZA PRIJAVU:
2. septembar 2019.

Detaljnije na: https://www.torontosom.ca/…/schol…/diversity-scholarship

Izvor: MladiInfo.me

You must be logged in to post a comment Login