Prijavite se za Global Youth Video takmičenje

Raspisan je konkurs za Global Youth Video takmičenje koje će se održati u Čileu. Mogu se prijaviti kandidati starosti od 18 do 30 godina iz svih država svijeta. Video mora trajati najduže 3 minuta na engleskom jeziku ili mora imati prevod na engleski. 

OBLAST: 

Video

OPIS

Od 24. maja do 28. jula 2019. mladi ljudi iz cijelog svijeta mogu pokazati svoje akcije u borbi protiv promjene klime slanjem videa za peto izdanje Global Youth Video takmičenje. Ove godine video takmičenje se organizuje za mobilizaciju mladih na Samitu globalne klime koji će organizovati u septembru generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš. Ovogodišnje video takmičenje je podijeljeno u tri kategorije: Gradovi i lokalne akcije za borbu protiv klimatskih promjena, prirodna rješenja za hranu i zdravlje ljudih, izbalansirana upotreba zemlje za ljude i ekosistem.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta starosti od 18 do 30 godina. Video mora trajati najduže 3 minuta na engleskom jeziku ili mora imati prevod na engleski. Morate u decembru otputovati u Čile.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu fomrmu na http://biomovies.tve.org/…/global-youth-video…/

ROK ZA PRIJAVU: 

28. jul 2019.
Detaljnije na: http://biomovies.tve.org/…/global-youth-video…/

Izvor: MladiInfo.me

You must be logged in to post a comment Login