Prijavite se na Festival savremene umjetnosti “arTz 2017”

Četvrti po redu „arTz“ Festival savremene umjetnosti biti će održan u Tuzli od 27.06. do 30.06. 2017. godine.

U četiri festivalska dana publika će imati priliku vidjeti raznovrstan i multiaspekatan umjetničko zabavni program prilagođen svim uzrastima i generacijama. Od ove godine publiku i umjetnike očekuju mnogobrojne novine, a prva od njih čine konceptualne festivalske zone i to :

  • Theatre zona
  • Film & Video zona
  • Open Air zona
  • Visual Art zona
  • Music zona

Ovogodišnji arTz fest održati će se pod motom “Budi SLOBODAn” – čime organizatori jasno poručuju da umjetnost ne poznaje granice, te pozivaju sve slobodne umjetnike, umjetnice, umjetničke grupe i freelancere da svoje umjetničke programe prijave putem OVOG LINKA.

Poziv za prijave ostaje otvoren od 01.02. do 01.03.

Za sve one koji žele volontirati na festivalu, družiti se sa mnogobrojnim umjetnicima i umjetnicama, učestvovati na radionicama, seminarima, programima, upoznati prijatelje i prijateljice iz cijele BiH, kao i  iz regiona, prijave za volontiranje mogu izvršiti putem OVOG LINKA.

Poziv za prijave ostaje otvoren od 01.02. do 01.05.

Da je ovogodišnji moto ”Sloboda” govori i činjenica da će arTz Festival 2017. biti održan na nogobrojnim skladištima, krovovima, magacinima, jezerima, parkovima, podrumima, pijacama i u mnogim drugim kulturnim ustanovama grada Tuzla, jer cijeli svijet je pozornica.

Izvor: Mreža-mira.net

You must be logged in to post a comment Login