Prijava za učešće na takmičenju kratkometražnog filma

Organizatori jednog od najvećih međanarodnih festivala za kratki film, animaciju i virtuelnu stvarnost, pod nazivom Encounters Film Festival (Bristol, UK) raspisuju konkurs za učešće u online međunarodnom takmičenju za kratki film, Watershead.

OBLAST:

Kratkometražni film

OPIS
Zahvaljujući sponzorima festivala, najbolji kratkometražni filmovi su nagrađeni novčanim nagradama u iznosu od 2 500 funti; podsticajem za dalje napredovanje u karijeri od strane NFTS, BFI NETWORK i Channel 4’s Random Act; promocijom putem depict.org i na Encounters filmskom festivalu; najbolji kratkometražni filmovi dobijaju BBFC sertifikat i dostupni su za bioskopsku projekciju izlagačima širom Velike Britanije.

USLOVI
Takmičenje je otvoreno za ljude iz cijelog svijeta. Kandidatura je besplatna. Jedini uslov organizatora jeste da film ne traje duže od 90 sekundi. Pri odabiru najboljeg filma, stručni žiri će se oslanjati na originalnost, maštovitost i prijemčivost filma za publiku, bez obzira na budžet ili temu filma.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi da se registruju putem sledećeg linka, nakon čega će dobiti instrukcije o daljim koracima: https://filmfreeway.com/Depict…

ROK ZA PRIJAVU:

04. jun 2020. godine
Detaljnije na: https://filmfreeway.com/Depict

Izvor: MladiInfo.me

You must be logged in to post a comment Login