Konkurs za učešće na izložbi ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2019”

Savez inovatora i Udruženje inovatora grada Banja Luka organizuju 21. Međunarodnu izložbu ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2019”, a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Grada Banja Luka.

Izložba će se održati od 17. do 19. aprila 2019. godine u Domu omladine Banja Luka. Otvaranje izložbe je 17. aprila u 11.00, a zatvaranje 19. aprila od 13.00 časova.

Ovu 21 po redu izložbu organizujemo i posvećujemo 140. godišnjici rođenja Milutina Milankovića i 22. aprilu – Danu Grada Banja Luke.

“Iskažite vašu inventivnost i efikasnost”

TEME:

  1. AUTOMATIKA (modeli u funkciji)
  2. INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE
    2.1. Aplikacije
    2.2. Prezentacije
    2.3. Primjena u obrazovanju
    3. SLOBODNA TEMA (industrijski dizajn, rješenja žigova roba i usluga, likovni i foto radovi – iz oblasti ekologije, suveniri, neobjavljeni maturski-diplomski ili stručni radovi, marketing planovi, biznis planovi, kratkometažni film, prezentacije i animacije svojih ideja i inovacija itd…)

Na izložbi će biti predstavljeni radovi inovatora (iz udruženja, saveza, asocijacija i pojedinaca), učenika, studenata i nastavnika iz Republike Srpske (BiH), susjednih i drugih zemalja.

Za najuspješnije radove, autore, mentore, škole i udruženja predviđena su priznanja (standardna i specijalna), kao i posebne nagrade.

Eksponati koji se izlažu po drugi put ne ulaze u konkurenciju za nagrade.

Svoje učešće i radove prijavite Savezu inovatora RS do 10. aprila 2019. godine. Radove iz INFORMATIKE i video prezentacije (na CD-u) predati do 10. aprila 2019. godine.

U toku izložbe 17.04.2019. održaće se i Okrugli sto na temu Inovacije u obrazovanju.

Pozivaju Vas, da uzmete učešće na izložbi “INOST MLADIH 2019”, te da iskoristite ponuđenu šansu za javnu promociju i afirmaciju vaše inventivnosti i efikasnosti.

PRIJAVA za učešće na izložbi “INOST MLADIH 2019”: [ćirilica] :: [latinica]

You must be logged in to post a comment Login