Konkurs za stipendije za internacionalne studente u Kanadi

Univerzitet Canada West, u okviru MBA fondacije, raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima koji žele nastaviti školovanje na magistarskom studijskom programu poslovne administracije (MBA).

OBLAST:

Poslovna administracija

OPIS
Univerzitet Canada West nudi kurseve koji su fokusirani na karijeru, odnosno studente koji će postati lideri u oblasti poslovne administracije. Univerzitet je osnovan 2005. godine, u Britanskoj Kolumbiji i nudi programe na osnovnim i postdiplomskim studijama. Iznos stipendije se kreće od $5,000 do $6,500.

USLOVI
Kandidati iz cijelog svijeta mogu konkurisati za stipendiju. Stipendija se odobrava kandidatima koji upisuju magistarske studije, program poslovna administracija. Nakon prijema na studijski program kandidat može aplicirati za stipendiju.

NAČIN PRIJAVE
Da bi aplicirali za stipendiju, kandidati su u obavezi dostaviti neophodnu dokumentaciju koja uključuje: transkripti ocjena iz srednje škole, transkripti ocjena i diploma osnovnih studija, odnosno diploma koja je ekvivalentna kanadskoj diplomi poslovne administracije ili trgovine i dokumentovano profesionalno iskustvo sa dokazima o napredovanju u karijeri, kao i relevantnoj obrazovnoj obuci u trajanju od minimum 3 godine. Ukoliko engleski jezik nije maternji, kandidat je u obavezi dostaviti zvaničan sertifikat o stepenu znanja engleskog jezika. Aplikacioni formular se nalazi na sledećem linku: https://resources.finalsite.net/…/ucw-admission…

ROK ZA PRIJAVU:
13. maj 2020. godine
Detaljnije na: https://www.ucanwest.ca/

You must be logged in to post a comment Login