Efikasnijim upravljanjem ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti

SPARK u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom organizira radionicu Efikasnijim upravljanjem ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti.

Ovu radionicu će predvoditi SELECTIO, vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima. U svom višegodišnjem radu stekli su pozamašno iskustvo, a koje će ovom prilikom moći prenijeti i svim sudionicima ove zanimljive radionice.

Događaj je podržan od strane “Švicarskog Poduzetničkog Programa”, a održat će se u petak 3.2.2017. u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru. Događaj je zamišljen kao dvosatna interaktivna edukacija u vremenu od 11 do 13 sati uz otvorenu diskusiju na temu ljudskih potencijala kao temelja poduzetničkog uspjeha.

Namijenjena je lokalnim tvrtkama u području IT sektora, ali i svim ostalim malim i srednjim poduzetnicima koji smatraju da im ova radionica može itekako pomoći u ostvarivanju što boljih poslovnih rezultata.

Dođite i poslušajte što vam na ovu temu imaju reći vodeći stručnjaci iz branše. Svi ste dobrodošli, a svoje mjesto možete besplatno rezervirati putem aplikacijske forme.

You must be logged in to post a comment Login