Milorad Dodik posjetio Memorijalni centar Potočare

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je posjetio Srebrenicu i susreo sa načelnikom opštine Srebrenica Ćamilom Durakovićem i predsjednikom Skupštine opštine Srebrenica Milošem Milovanovićem.

Prije dolaska u Srebrenicu, predsjednik Dodik posjetio je Memorijalni centar Potočari gdje je položio cvijeće i odao počast bošnjačkim žrtvama.

Nakon razgovora sa predstavnicima Opštine Srebrenica, Dodik je posjetio Spomen sobu gdje je položio cvijeće i odao počast srpskim žrtvama.

Ovo je prva zvanična posjeta Dodika opštinskim vlastima u Srebrenici. Do sada, Dodik je u Srebrenicu dolazio samo tokom predizbornih kampanja.

Građani Srebrenice od ovog sastanka očekuju da će Vlada Republike Srpske u narednom periodu mnogo više pomoći opštinu i da će se završiti procesi oko Banje Guber čime se stvara bolji poslovni i životni ambijent ove opštine te da će se omogućiti više nadležnosti Opštini Srebrenica kako bi upravljala svojim prirodnim bogastvima koji su ogromni potencijali ove opštine i regije.

You must be logged in to post a comment Login