“Marš mira 2014”

Kolona učesnika, koja broji hiljade ljudi sa skoro svih dijelova planete i svake godine se povećava, kreće iz MZ Nezuk (opština Sapna) i u periodu od 3 dana prelazi put dug oko 100 km, da bi došla do Potočara (opština Srebrenica).

Maršuta “Marša mira”: Nezuk – Baljkovica – Parlog – Crni Vrh – Snagovo – Liplje – Jošanica – Donja Kamenica – Bakrači – Glodi – Udrč – Cerska – Kaldrmica – Đugum – Mravinjci – Burnice – Kameničko Brdo – Ravni Buljim – Jaglići – Šušnjari – Budak – Potočari (Memorijalni centar).

Informacije o prijavi za učešće na “Maršu mira 2014” kao i ostale važne informacije možete pronaći na www.marsmira.org ili telefonu: 066/213-116.

Polazak kolone Marš mira Nezuk-Potočari, planiran je iz Nezuka, 8. jula između 8:45 i devet sati, a dolazak u Potočare 10. jula između 17 i 17:30 sati.

Alternativna trasa odvija se na potezu Borak – Potočari, u trajanju od dva dana, sa znatno manjim brojem učesnika. Kako zbog prohodnosti terena, tako i zbog trajanja, ove putanja se preporučuje učesnicima koji se ne osjećaju dovoljno spremnim za put iz Nezuka, a i dalje imaju volju za učešćem.

Prenoćišta učesnika iz pravca Nezuka na lokacijama: Liplje (Zvornik) 08. jul, Mravinjci (Bratunac) 09. jul, Donji Potočari, (Srebrenica) 10 jul. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Marš mira.

You must be logged in to post a comment Login