Pet pitanja na koja će vam muškarac uvijek slagati

Dobro razmislite je li vrijedno ikad ih postaviti.

Često s frajerima razgovaramo kao s najboljim frendicama, ali oni to nisu – pa se ‘nadurimo’ ako povratna reakcija nije onakva kakvu smo očekivale.

S druge strane, dečki već dobro znaju koje su potencijalno opasne situacije u kojima kao da hodaju po minskom polju ne znajući u kojem će trenutku zakoračiti na ‘nagaznu minu’, zbog čega često izgovaraju sitne, ‘bijele’ laži radi mira u kući. Donosimo popis situacija u kojima to najčešće rade.

1. „Sviđa li ti se moj novi izgled?“.

Žalosno, ali istinito – možete se ošišati na kratko i obojati svoju prirodnu crnu kosu u plavo, odjenuti haljinu na koju ste ‘spiskali’ cijelu plaću ili otići kod profesionalnog vizažista na šminkanje, ali on to vjerojatno neće primijetiti. Ako mu pitanje postavite ovako uopćeno, on zna da je u zamci i da, ako pruži pogrešan odgovor, može očekivati rafalnu paljbu, zbog čega će se većina frajera odlučiti na neki neutralan odgovor tipa: „Draga, ti dobro izgledaš i u jutenoj vreći za krumpire i s vrećicom za smeće na glavi“. Čak i ako primijeti da ste promijenili frizuru ili boju kose, ako mu se novi ‘styling’ ne sviđa, on vam to nikada neće otvoreno reći, već će se pokušati izvući nekom šalom ili vam otvoreno lagati: „Da, ljubavi, nikada nisi izgledala bolje, izgledaš kao Cameron Diaz. Odnosno, još bolje“.

2. „Vidi li se da sam smršavila?“.

Kao prvo, ako mu je doista stalo do vas, njega potpuno boli briga za to. Štoviše, ako ste se malo udebljali, on sad ima samo još dva kilograma više koje može voljeti na vama. Međutim, frajeri itekako dobro znaju da je ovo vrlo zeznuta situacija i da je većini žena pitanje njihove težine i konfekcijskog broja od životne važnosti. Zbog toga će na ovo pitanje svaki muškarac, ako ima imalo pameti u glavi, trenutno i bez razmišljanja, čak i bez da vas pogleda, odgovoriti s laži: „Baš sam ti htio reći kako si jako smršavila i kako ti nova linija super pristaje. To nisam primijetio samo ja, nego i mnogi drugi.“ Istina je da oni uopće ne primjećuju dva-tri kilograma.

3. „Koliko djevojaka si imao prije mene?“.

Ovo je situacija za koju smo potpuno sigurni da gotovo svaki muškarac laže bez da i trepne okom. Stvar je u tome što svi mi očekujemo da je naš dečko imao otprilike jednak broj partnera kao i mi, a ako je taj odnos prilično neproporcionalan, muškarci će se bez razmišljanja odlučiti za laž – i pokušavati izbjegavati svaki daljni razgovor o tome te, osobito, iznošenje detalja. Također, ako je muškarac imao vrlo malen broj partnerica prije ove veze, svoju muškost će braniti tako da će udvostručiti ili utrostručiti stvaran broj, a ako je bio promiskuitetan, iz konačne jednadžbe će izbaciti sve one djevojke s kojima je proveo samo jednu noć, koje mu nisu ništa značile, kojima se ne sjeća imena te tako redom sve dok ne dođe do broja za kojeg smatra da će zadovoljiti njegovu sadašnju djevojku.

4. „Misliš li na mene i nedostajem li ti?“.

Hajde, budite iskreni i recite kako biste reagirali da na ovakav SMS dobijete natrag poruku: „Ne“. A to je vrlo često istina. Muški um funkcionira po sasvim drugačijem principu nego ženski i, za razliku od nas koje smo u stanju slati nove MMS-ove svakih pet minuta s fotografijama kojima mu pokazujemo kako stalno mislimo na njega, kod njih je to specifično samo za početak veze, a, kada prođe prvi val zaljubljenosti, ovaj oblik ponašanja polako nestaje. Također, kada i misle na vas, to nisu scene s plišanim medvjedićima, zalaskom sunca i ružinim laticama kao u našem slučaju, već vas u većini slučajeva zamišljaju u scenama koje bi morale nositi oznaku „Samo za starije od 18 godina“.

5. „Jesam li ti najbolja do sad?“.

U svakoj od nas duboko čuči potreba za dokazivanjem i potvrdom, a najbolji način za to je njegovo priznanje da ste baš vi najbolja od svih djevojaka s kojima je bio u životu, u svakom pogledu, pa tako i seksualnom. Međutim, ne postoji neka sprava ili mjerna jedinica s kojom bi se to moglo izmjeriti, a odnos se bazira na mnogim parametrima od kojih je seksualna komponenta samo jedna od njih. Dakle, čak i ako niste ‘najbolja do sada’, to ne znači da vas on ne voli više od ijedne prije, ali on dobro zna kako je ovo vjerojatno najškakljivija tema u kojoj je za dobrobit svih puno bolje izreći laž nego reći istinu, pa će vam samo rijetki muškarci na ovo pitanje odgovoriti sa: „Ne“.

Izvor: Grazia

You must be logged in to post a comment Login