Evo šta sve shvatimo u prvih nekoliko sedmica veze…

Svako od nas u vezi želi da se pokaže u najboljem svjetlu, ali nakon što se malo opustimo, počinemo da otkrivamo i neke nedostatke, a to je obično u prvih mjesec dana…

Naravno, to ne mora nužno da bude loše, ali neke se stvari pokažu drugačijim, nego što smo očekivali, a to su najčešće sljedeće…

1. Ni on ni vi niste savršeni

Naravno da svako od nas želi da se pokaže u najboljem svjetlu, ali nakon što se malo opustimo, počinemo da otkrivamo i neke nedostatke! To nije loše, jer naprosto – niko nije savršen.

2. On možda ipak nije onaj pravi

Sada, kad su stvari počele da se otkrivaju kao i neke manje lijepe stvari i različitosti u vezi, shvatate da on možda ipak nije “onaj pravi”, kojem ste se oduvijek nadali.

3. Niste spremni za nešto ozbiljno

Koliko god da je on savršen, ako niste spremni da promijenite dosadašnji životni stil zbog njega, to je očiti znak da niste spremni za nešto ozbiljnije, a u životu zaista ništa ne treba forsirati.

4. I dalje vas privlače drugi

Prije nego počnete da paničarite kako je to loš znak, uvjeravamo vas da nema razloga za brigu. To je apsolutno normalno i prirodno, sve dok se ne prelazi granica. A ako vam on kaže kako to kod njega nije slučaj, vjerujte nam da laže.

5. Seks će zahtijevati malo više truda i razumijevanja

Sada kada ste se malo opustili, možda ste shvatili kako ste različiti i kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. Ali, uz iskrenost, razumijevanje i malo truda, sve se to može uskladiti.

Izvor: Dnevni avaz

You must be logged in to post a comment Login