Besplatan internet za 5.300 učenika do 20. juna

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u saradnji sa kompanijom Mtel i međunarodnim organizacijama UNESКO i UNICEF obezbijedilo je besplatan internet za 5.300 učenika širom Republike Srpske do 20. juna ove godine, odnosno do završetka nastavnog procesa u ovoj školskoj godini.

“Imajući u vidu da se školska godina u osnovnim i srednjim školama završava sredinom juna i da se nastava na daljinu realizuje i u narednstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u saradnji sa kompanijom Mtel i međunarodnim organizacijama UNESКO i Uom periodu, učenicima će za navedeni period biti dodijeljeno 10 GB besplatnog mobilnog interneta koji će koristiti za potrebe realizacije nastave na daljinu”, saopšteno je iz Ministarstva.

Ministarstvo prosvjete i kulture je ranije u dogovoru sa kompanijom Mtel i međunarodnim organizacijama UNESКO i UNICEF obezbijedilo besplatan mobilni internet za oko 5.300 učenika osnovnih i srednjih škola iz socijalno ugroženih porodica u periodu od 21. aprila do 22. maja ove godine.

You must be logged in to post a comment Login