Lice povrijeđeno u Hranči podleglo povredama

Iz Policijske uprave Zvornik saopšten je da je lice povrijeđeno u saobraćajno nesreći u naselju Hranča, opština Bratunac, podleglo povredama.

“Na magistralnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hranča, opština Bratunac 27. juna oko 5.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo a drugo zadobilo povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su na lici mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Tokom vršenja uviđaja, nije bilo obustave saobraćaja”, navodi se.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke reno kojim je upravljalo lice inicijala G.A. iz Srebrenice i putničko motorno vozilo marke golf kojim je upravljalo lice inicijala H.J. iz Vogošće, prilikom čega su oba lica zadobila povrede.

“Oba lica su prevezena u Dom zdravlja Bratunac gdje su licu G.A. konstatovane povrede a lice H.J. je zbog stepena povreda vozilom hitne pomoći prevezno u Bolnica Zvornik odakle je na dalje liječenje upućeno u Univerzitetsko klinički centar Tuzla. Danas, oko 12,05 časova od strane doktora JZU UKC Tuzla, obavješteni smo da je lice H.J. podleglo povredama koje je zadobilo u saobraćajnoj nezgodi”, kažu iz policije.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, kažu iz policije.

Foto: TVSJ Bratunac

You must be logged in to post a comment Login