Predstava “Ožalošćena porodica” ispunila očekivanja publike

Večeras je održano drugo veče festivala “Dani pozorišta” u Bratuncu gdje je nastupilo Pozorište mladih Zvornik sa predstavom „Ožalošćena porodica“.

Ova komedija Branislava Nušića odigrana je u mnogim pozorišnim trupama, čak je i ekranizovana, ali opet je večeras prikazana na svojstven način.

Zvorničko pozorište ovom komadu dalo je nešto što krasi ovo vrijeme, ali je ostalo dosljedno karakterima društva i pojedinca, interesu, pohlepi i novcu, a novina bila je i “slobodna ljubav”.

Prve “Dane pozorišta” u Bratuncu organizuje Doma kulture Bratunac uz podršku sponzora, a bratunačka publika rado je prihvatila ovu manifestaciju i večeras je bio značajan broj ljubitelja pozorišta.

Sutra, 12. aprila od 20.00 časova predstava  „Gorčilo, jesi li to doš’o da me vidiš?“ u izvedbi Ljubovijskog dramskog pozorišta, 13. april u 20.00 časova dječija predstava „Kafina, cura fina“ koje izvodi Pozorište Maslačak iz Bijeljine, 14. april u 20.00 časova monodrama Ninoslava Ćuluma „Petar Pepo Bandić“. Menifestaciju će zatvoriti predstava „Pozdravi nekog“ Amatersko pozorište „Milica Topalović“ iz Bratunca 15. aprila od 19.00 časova.

You must be logged in to post a comment Login