Počinju “Dani pozorišta u Bratuncu”

Dom kulture Bratunac organizuje prve “Dane pozorišta u Bratuncu” koji će se održati od 10. do 15. aprila.

Manifestaciju će otvoriti kabare Gorana Sultanovića “Ja pjevam svoj bluz” 10. aprila u 19.00 časova.

“Ideja je promocija pozorišne umjetnosti u našem gradu, a ova manifestacija je poklon našoj publici koja puni salu Doma kulture na većini naših događaja”, kaže Radovan Petković, direktor Doma kulture Bratunac.

Festival su pomogli sponzori, a značajna sredstva obezbijedila je ustanova Dom kulture Bratunca.

“Zahvaljujući pozitivnom poslovanju u toku prošle godine stvorili su se uslovi da pokrenemo realizaciju ove ideje koja postoji već duže vreme, a takođe možete da vidite sponzore koji su pomogli organizaciju kako bi i ulaz na svih šest predstava bio slobodan”, rekao je Petković.

Drugog dana festivala, 11. aprila od 20.00 časova nastupiće Pozorište mladih Zvornik sa predstavom „Ožalošćena porodica“, 12. aprila od 20.00 časova „Gorčilo, jesi li to doš’o da me vidiš?“ u izvedbi Ljubovijskog dramskog pozorišta, 13. april u 20.00 časova dječija predstava „Kafina, cura fina“ koje izvodi Pozorište Maslačak iz Bijeljine, 14. april u 20.00 časova monodrama Ninoslava Ćuluma „Petar Pepo Bandić“. Menifestaciju će zatvoriti predstava „Pozdravi nekog“ Amatersko pozorište „Milica Topalović“ iz Bratunca 15. aprila od 19.00 časova.

Ulaz na sve predstave je besplatan.

You must be logged in to post a comment Login