NBS: Fotografski konkurs „Čitalački kutak u mom domu”

Narodna biblioteka Srebrenica je u okviru četrnaeste Privredne i kulturno-sportske manifestacije “Dani Srebrenice 2017” raspisala je fotografski konkurs za najbolju ličnu, privatnu biblioteku.

Konkurs traje od 15. maja do 26. maja do 15.00 časova, za dostavu fotografija na adresu NBS. Glasanje za najbolju biblioteku počinje 29. maja do 12 časova 02. (petak) juna 2017. godine.

Pravo učešća na konkursu imaju stanovnici opštine Srebrenica, koji će na dostaviti fotografiju svoje lične, privatne biblioteke. Fotografija mora biti A5 formata sa podacima – ime i prezime vlasnika biblioteke, adresom i brojem telefona.

Sve pristigle fotografije će biti izložene u prostorijama Narodne biblioteke Srebrenica. Posjetioci biblioteke, korisnici bibliotečkih usluga će imati priliku da pogledaju pristigle fotografije i da nakon toga popune listić na kome će dati svoj glas, po njihovom mišljenju, najljepšoj privatnoj biblioteci.

Takođe, prijatelji Biblioteke na FB profilu će imati priliku da glasaju za najbolju fotografiju nakon čega će se sabrati svi glasovi i prve tri fotografije koje budu imale najviše glasova će biti nagrađene.

Nagrade u okviru ovog konkursa obezbjeđene su u okviru budžeta za manifestaciju „Dani Srebrenice 2017“ a nagrade je obezbijedila i biblioteka koja će vlasnicima najljepših biblioteka uručiti knjige na poklon.

Dodjela nagrada će biti upriličena tokom zatvaranja ovogodišnje manifestacije.