Kabare Gorana Sultanovića otvorio “Dane pozorišta” u Bratuncu

Večeras je u Bratuncu počela manifestacija “Dani pozorišta” koji će trajati do 15. aprila gdje će se odigrati šest predstava.

Zahvalnice i priznanja su uručena istaknutim pojedinicima i preduzećima koji podržavaju kulturna dešavanja u Bratuncu, i kabareom Gorana Sultanovića “Ja pjevam svoj bluz” zvanično je otvorena prva manifestacija “Dani pozorišta u Bratuncu”.

“Cilj same manifestacije je promocija i popularizacija pozorišne umjetnosti kod nas”, rekao je Radovan Petković, direktor Doma kulture Bratunac.

Više od hiljadu puta odigran je kabare Gorana Sultanovića koji je večeras uveselio Bratunčane koji su došli da otvore i  uživaju u prvom festivalu pozorišta u ovom mjestu.

Drugog dana festivala, 11. aprila od 20.00 časova nastupiće Pozorište mladih Zvornik sa predstavom „Ožalošćena porodica“, 12. aprila od 20.00 časova „Gorčilo, jesi li to doš’o da me vidiš?“ u izvedbi Ljubovijskog dramskog pozorišta, 13. april u 20.00 časova dječija predstava „Kafina, cura fina“ koje izvodi Pozorište Maslačak iz Bijeljine, 14. april u 20.00 časova monodrama Ninoslava Ćuluma „Petar Pepo Bandić“. Menifestaciju će zatvoriti predstava „Pozdravi nekog“ Amatersko pozorište „Milica Topalović“ iz Bratunca 15. aprila od 19.00 časova.

Ulaz na sve predstave je besplatana.

You must be logged in to post a comment Login