“Dani Srebrenice 2018”: Konkurs najbolje kućne biblioteke

Narodna biblioteka Srebrenica je u okviru petnaeste Privredne i kulturno-sportske manifestacije “Dani Srebrenice 2018” raspisala fotografski konkurs za najbolju ličnu, privatnu biblioteku.

Konkurs traje od 15. maja do 25. maja do 15.00 časova, za dostavu fotografija na adresu biblioteke. Glasanje za najbolju biblioteku počinje 26. maja i traje do 29. maja, do 12.00 časova.

Pravo učešća na konkursu imaju stanovnici opštine Srebrenica, koji će na adresu biblioteke dostaviti fotografiju svoje lične, privatne biblioteke.

Fotografija mora biti A5 formata sa podacima: ime i prezime vlasnika biblioteke, adresom i brojem telefona.

Sve pristigle fotografije će biti izložene u prostorijama Narodne biblioteke Srebrenica.

Posjetioci niblioteke, korisnici bibliotečkih usluga će imati priliku da pogledaju pristigle fotografije i da nakon toga popune listić na kome će dati svoj glas, po njihovom mišljenju, najljepšoj privatnoj biblioteci.

Takođe, prijatelji biblioteke na FB profilu će imati priliku da glasaju za najbolju fotografiju nakon čega će se sabrati svi glasovi i prve tri fotografije koje budu imale najviše glasova će biti nagrađene.

Nagrade u okviru ovog konkursa obezbijeđene su u okviru budžeta za manifestaciju „Dani Srebrenice 2018“, a nagrade je obezbijedila i biblioteka koja će vlasnicima najljepših biblioteka uručiti knjige na poklon.

Dodjela nagrada će biti upriličena tokom obilježavanja Dana Biblioteke koji se održava 30. maja 2018. godine u 12.00 časova.

You must be logged in to post a comment Login