Kreativne radionice u srebreničkoj biblioteci

Narodna biblioteka Srebrenica u mjesecu oktobru organizuje dvodnevnu radionicu „Moj svijet knjige“ na kojoj će svi zainteresovani učesnici praviti graničnik za knjige, bookmark.

Prva radionica „Moj svijet knjige“ održava se u četvrtak 19. oktobra 2017. godine u prostorijama Dječijeg odjeljenja Narodne biblioteke Srebrenica sa početkom u 13 časova.

“Učesnicma radionice pruža se mogućnost, da uz malo mašte i strpljenja naprave graničnik po svojoj žeji, a pruža im se mogućnost pretrage knjižnog fonda koji biblioteka posjeduje za najpovoljnijim odlomkom, citatom koji se može napisati”, kaže vršilac dužnosti direktora ove ustanove Violeta Radić.

Druga radionica zakazana je za 26. oktobar 2017. godine (četvrtak) kada će učesnici birati najbolje urađeni graničnik za knjige (bookmark). Učesnik radionice čiji graničnik bude najbolji dobiće nagradu koju je obezbijedila Narodna biblioteka Srebrenica.

Radionica „Moj svijet knjige“ organizuje se u okviru mjeseca oktobra kada se održavaju i obilježavaju značajni datumi u svijetu knjige i promociji čitanja koje Narodna biblioteka Srebrenica već nekoliko godina realizuje Dječija nedjelja u Biblioteci prva sedmica mjeseca oktobra,  Dan bibliotekara RS koji se veže za dan rođenja našeg nobelovca Ive Andrića, Međunarodni sajam knjiga.

You must be logged in to post a comment Login