Kompanija TRB na sajmu “Partner” predstavila svoje proizvode

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavila se izuzetno uspješno na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme “Partner 2023” u Beogradu gdje je premijerno predstavila lako taktičko vozilo “Vihor”, multifunkcionalno vozilo “Despot”, drugu generaciju pištolja RS 9 “Vampir”, kao i ostale proizvode putem eksponata, video materijala i kataloga.

Kako se navodi, sa dva “Vihora” I “Despotom” na moderno dizajniranom štandu TRB je ostavio impresivan utisak, privukao pažnju stručne javnosti i ocijenjen kao jedan od najboljih ove godine.

“Za TRB su posebno značajne bile posjete delegacija ministarstava odbrane iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Namibije i Indonezije, kao i više vojnih delegacija i atašea zemalja Bliskog Istoka, odnosno Azije i Afrike, te Evrope. Osim navedenih delegacija i poslovnih partnera TRB-a, štand su ove godine posjetili i brojni zvaničnici Republike Srpske, Srbije i zemalja iz regiona, kao i politički predstavnici, te prijatelji kompanije”, saopšteno je.

Takođe se kaže da su svojom posjetom, čast TRB-u ukazali i ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Željko Budimir, kao i minister spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac, ministar bezbjednosti BiH Nenad Nešić, kao i načelnik opštine Bratunac Lazar Prodanović.

Beogradski sajam prilika je na kojoj TRB, osim potencijalnih poslovnih kontakata, domaćoj javnosti prezentuje šta je kao izvozno orijentisana kompanija uradila u periodu između dva sajma.
“Predstavljajući se u najvećem kapacitetu do sada, sa tri vozila, menadžment TRB-a izuzetno je zadovoljan posjećenošću TRB štanda, utiscima i komentarima vojnih eksperata koji su procjenjivali naše proizvode, a rezultat je snažan podstrek za dalji rad i razvoj”, ističu.

Većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić poručio je da je TRB hrabrim iskoracima, novim konceptom rada i svojim proizvodima otvorio put za razvoj namjenske industrije Republike Srpske, te da su predstavljanja na sajmovima posebno važna za sve zaposlene kao priznanje za rad ali i pozitivan impuls za dalji napredak.

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2023” održan je u Beogradu od 25. do 28. septembra.

You must be logged in to post a comment Login