Koga čeka novac do kraja ove godine?

Kraj godine će biti posebno povoljan za osobe rođene u određenim horoskopskim znakovima

U tumačenju sudbine indijski astrolozi koriste sazviježđa, a znakovi se zovu rasi. Kao i u zapadnoj astrologiji, postoji 12 znakova, ali je razlika u načinju mjerenja vremena.

Prema tumačenju tri znaka mogu da očekuju veliku sreću, novac i napredak.

Bik

21. april – 21. maj

Nalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku. Mudro ste koristili sve puteve koji su se pred vama otvarali, pa ćete krajem godine ubrati plodove svog vrijednog rada i zalaganja. Narednih mjeseci imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i da ne čekate signal ili odobrenje od bilo koga. Tajna uspjeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se na kraju sve to isplatiti.

Blizanci

22. maj – 21. jun

Period do kraja godine za vas će biti jedan od najuspješnijih u životu. Sve probleme ćete lako riješavati i odolevati izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam doneti novčanu satisfakciju. Povedite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vam pluća osjetljiva pa se čuvajte prehlada koje mogu da se zakomplikuju. I na polju ljubavi vas čekaju lijepi trenuci i pravo je vrijeme da ozvaničite svoju vezu, a vjenčanje zakažite za period druge polovine oktobra, prenosi NajženaAlo

Lav

23. jul – 21. avgust

Vama je uspjeh zapisan u zvijezdama i na vama je samo da taj put pratite. Prethodnih mjeseci imali ste više prilika da zaradite novac, a do kraja godine te šanse vam se udvostručuju. Nemojte da se šepurite i uživate na lovorikama, još nije vreme za opuštanje. Sad je vrijeme za akciju i realizaciju svih onih planova koje odavno imate. Savjet je da ne žurite sa donošenjem odluka već da dobro razmislite o svakom koraku jer vas brzopletost može zaustaviti na putu uspjeha i napretka. Budite mudri i nemate razloga za bilo kakvu brigu, piše Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login