Ko će 2024. godine upoznati srodnu dušu, a ko doživjeti krah?

Tokom 2024. godine, astrologija nagovještava da će se uticaj karmičkih čvorova vezanih za partnerske odnose nastaviti. Naime, globalna revizija vrijednosti je u toku i zahvatiće veliki broj pojedinaca.

Takva situacija, koja donosi promjene, trajaće do januara 2025. godine i pružiće priliku za realizaciju i produbljivanje partnerskih odnosa. To se eksplicitno odražava u njihovom kvalitetu i pomaže da shvatite šta vam je zaista potrebno i šta cijenite.

Prije svega, kada govorimo o partnerskim odnosima, trebalo bi da postavite sebi pitanje sopstvenih potreba. Koja su vaša očekivanja? Koje su osobine osobe koju priželjkujete i na šta više nikada ne biste pristali u vezi? Koje obrasce ponašanja želite, a koje treba da izbjegavate?

OVAN

Osjećaćete se energično i imati snažnu želju da izrazite svoju energiju i entuzijazam; prenesite ga i podijelite sa drugima. Ali prošlost pronalazi načine da se uvuče u vaš život. Ovo će vas natjerati da razmislite o vašoj trenutnoj vezi. Pitaćete se da li je ovo pravi izbor za vas. Od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra, na testu će biti stabilne i dugoročne veze. Mnogi će proći kroz periode prekida, a oni koji su uporni i sigurniji u sebe i partnera zvanično će krunisati vezu.

Slobodni Ovan će imati priliku da napusti rutinu; češće će izlaziti i putovati. To je odličan period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u junu ulazi u konjunkciju sa Venerom i nudi susrete sa ljudima koji će postati posebni u vašem životu.

VAGA

Tokom godine analiziraćete svoje odnose, a zaključci do kojih ćete doći značajno će uticati na razvoj vašeg samopoštovanja i ličnosti. Vaš partner će biti pokretač transformacije.

Tokom punog Mjeseca u Vagi 23. marta i u Ovnu 17. oktobra, mogli biste da odlučite da raskinete sa trenutnim partnerom ili da mu se duboko posvetite i da vam veza bude prioritet. Na proljeće, od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, Vage će imati priliku da otkriju veliku ljubav prema životu.

BLIZANCI

Jupiter 2024. godine ulazi u vaš znak. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora je u Blizancima i to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Inače, osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana, a to vas neće sprečiti da uđete u zvanično partnerstvo. Reč je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome ko često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za Blizance koji su u vezama, septembar će biti posebno važan. Tada počinju pomračenja u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. septembra pun Mesec će biti u vašem statusnom sektoru, a njegovo prisustvo može biti uzrok raskida. Dobar znak je da će vam se smešiti neka dugo očekivana novčana naknada, prenosi Ele.rs.

DJEVICA

Univerzum vas i dalje podstiče na transformaciju. Bićete primorani da naučite da birate sebe i da gradite sopstvene prioritete po kojima ćete živjeti. Period od 25. marta do 8. aprila sadrži pomračenja u sektoru samopoštovanja. Ovo će vas natjerati da preispitate odnos sa sobom. Koliko zaista dajete sebi i gdje povlačite zdrave granice? Gledajući sebe, promijenićete i način na koji gledate na svog izabranika.

You must be logged in to post a comment Login