KK “Želja Ipon” u Zvorniku osvojio 11 medalja

Karate klub “Želja Ipon” na jučerašnjem Karate kupu “Zvornik 2015” osvojio je 11 medalja od čega 5 zlatnih, 4 srebrne i 2 bronzane.

Na takmičenje je učestvovalo 22 kluba i više od 400 takmičara iz BiH i Srbije.

Zlatne medalje osvojili su: Kristina Stanojević, Rastko Ivanović, Đorđe Davidović, Mihajlo Jovičić i kao uvjek ekipa mlađih pionirki koju čine: Merjema Peštalić, Ivona Matić i Kristina Stanojević. Srebrne medalje osvojili su: Ivona Matić, Leontina Lazić, ekipa starijih pionirki koju čine: Vanja Simić, Amina Peštalić i Sanja Simić i ekipa juniora: Tanasijević Luka, Staka Milan i Dragoslav Erdelić. Bronzane medalje osvojili su: Merjema Peštalić i Miljan Ivanović.

u zvorniku

“Jako sam zadovoljna sa uspjehom koji smo ostvarili na ovom zaista jakom turniru. Zbog masovnosti i jačine turnira takmičari su morali ozbiljno da se bore za medalju, zbog čega, po meni, svaka ova medalja dobija još više na značaju i svi osvajači su je zaista zaslužili. Mi nastavljamo da treniramo kao i do sada, jer je sezona tek počela i svaki vikend nam je rezervisan za takmičenje”, rekla je Kristina Milošević, trener KK “Želja Ipon”.

You must be logged in to post a comment Login