KK “Želja Ipon” i u Sarajevu osvojio tri srebrene medalje

Karata klub “Žalja Ipon” na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe i starije kadete u Sarajevu osvojio je tri srebrene medalje. Na ovom takmičenju učestvovalo je 23 kluba i 250 takmičara.

Takmičarke koje su osvojile srebrene medelja su: Tamara Gengo, Anđela Gligić i Ivana Milošević.

tri srebra iz sarajeva

“Ovo je jedno ogromno takmičenja, konkurencija je bila velika i zadovoljna sam uspjehom koji smo ostvarili”, rekla je Kristina Milišević, trener Karate kluba “Želja Ipon” iz Srebrenice.

Ovaj klub postoji nešto više od godinu dana, treninge obavlja u Srebrenici i Bratuncu i okuplja više od 50 članova različitog uzrasta i do sada je osvoji 71 medalju.

Iako bilježe odlične rezultate i okupljaju djecu, klub “Želja Ipon” još uvijek nema sponzora a pomoć pri učestvovanju na takmičenjima pruža Opština Srebrenica.

“Opština Srebrenica nam je izašla u susret na takmičenjima koja su se održala nedavno, obezbijedila nam je gorivo i ovim putem im se zahvaljujem”, rekla je Kristina.

Do kraja godine KK “Želja Ipon” nastupiće na nekoliko turnira, od kojih je naznačajniji Novogodišnji turnir u Bajinoj Bašti kao i Kup Republike Srpske gdje očekujemo još medalja našeg kluba.

Sinoć smo bili gosti Karate kluba “Želja Ipon” i tom prilikom napravili nekoliko fotografija, uživajte!

You must be logged in to post a comment Login