KK “Miloš Delić” Bratunac: Uspjeh u Rumuniji na evropskom šampionatu

Karatisti kluba “Miloš Delić” iz Bratunca uzeli su učešče na Evropskom šampionatu u karateu koje se održalo u Temišvaru, u Rumuniji, od 19. do 22. maja i pritom postigli izvanredan uspjeh.

Karatisti ovog kluba osvojili su sljedeće rezultate:

Dejan Vitor – 1. mjesto borbe pojedinačno, Anastasija Petrić – 1. mjesto borbe pojedinačno, Valentina Kuzman – 3. mjesto borbe pojedinačno, Ana Marija Vesić – 1. mjesto borbe pojedinačno i 2. mjesto kate pojedinačno, Magdalena Vesić – 2. mjesto borbe pojedinačno i 5. mjesto u katama pojedinačno od njih 25 u grupi, Radoje Gvozdenović – 3.  mjesto borbe pojedinačno.

13285856_10208140312899101_1632230932_n

“Ovim smo još jednom pokazali da su naši karatisti spremni izaći i otići na najveća svjetska i evropska takmičenja bez stida i straha, što je i dokaz ovaj ogroman uspjeh. Otići na jedno evropsko takmičenje sa djecom od 8 do 18 godina i donijeti evropsku medalju, to je za svako divljenje i pohvalu. Kao trener sam više nego zadovoljan. Želim da se zahvalim svim mojim takmičarima koji su učestvovali na ovom evropskom prvenstvu i na ovako velikom uspjehu. Ovo je zajednički uspjeh i nastavićemo i dalje da radimo svakodnevno i da stvaramo nove i još bolje rezultate. Hvala i svima onima koji su pomogli odlazak naših takmičara, od roditelja pa dalje”, izjavio je trener Sretko Vitor.

You must be logged in to post a comment Login