Karatisti KK “Miloš Delić” uspješni na karate turniru Loznica open 2016

Karatisti KK “Miloš Delić” iz Bratunca juče su učestvovali na turniru “Loznica open 2016” i pritom ostvarili značajan uspjeh.

Klub je nastupio sa sedam takmičara i prvo mjesto u kategoriji kate pojedinačno osvojili su: Milica Vitor, Mirsada Omerović i Stefan Mirković, a Valentina Kuzman osvojila je 1. mjesto borbe pojedinačno, kao i 3. mjesto kate pojedinačno.

Drugo mjesto u kategoriji kate pojedinačno osvojio je Lazar Manić, a treće su osvojili Miloš Radosavljević i Ognjen Štrbac, u istoj kategoriji.

Ekipno je u katama osvojeno prvo mjesto za ekipu koju su činili Mirsada Omerović, Miloš Radosavljević i Milica Vitor, a drugo mjesto je osvojila ekipa u kojoj su nastupili Stefan Mirković, Ognjen Štrbac i Miloš Radosavljević.

“Ovo je mnogo dobar uspjeh, pogotovo kada su u pitanju djeca od 7-8 godina. Kao trener sam prezadovoljan. Ali idemo dalje! Nema pauze. Pozivam svu djecu koja žele da provedu ljetnji raspust, a žele da treniraju karate, da dođu u naš klub jer samo redovnim radom i treniranjem postiže se uspjeh”, rekao je trener Sretko Vitor.

You must be logged in to post a comment Login