Karate klub iz Srebrenice osvojio zlato u Banja Luci

Na Prvenstvu Republike Srpske za seniore i seniorke koje je održano juče u Banja Luci Karate klub “Želja Ipon” iz Srebrenice nastupio je sa dva učesnika i osvojio jedno zlato.

Na takmičenju je učestvovalo 17 klubova sa oko 90 takmičara po WKF pravilima takmičenja.

Srebrenički karate klub juče je bogatiji za još jednu zlatnu medalju koju je osvojila Kristina Milošević u kategoriji seniorki do 68 kilograma, dok je Aleksandar Jovanić morao da preda meč za treće mjesto zbog povrede.

Prezadovoljna sam rezultatom koji sam ostvarila na Prvenstvu RS-a tako i sa mečevima. Konkurencija je bila velika i djevojke su zaista bile vrlo dobre, tako da nije bilo lako doći do zlatne medalje, iako rezultati u mečevima ne govore tako. Mislim da početak sezone nije mogao bolje početi, a nadam se da će se ovako i nastaviti. Moram da napomenem da mi je jako žao što je Aleksandar morao da preda meč za bronzanu medalju, ali biće prilike da i on dođe do medalje na velikim takmičenjima i nadam se da će se brzo oporaviti i nastaviti sa treninzima”, rekla je Kristina Milošević, KK “Želja Ipon”.

zlato u banjaluci

Ovaj klub postoji oko godinu i po dana, treninzi se obavljaju u Srebrenici i Bratuncu i okuplja više od 50 članova različitog uzrasta i do sada je osvoji više od 70 medalja.

You must be logged in to post a comment Login