Kakvi su horoskopski znaci kad se zaljube? Rakovi puštaju suze radosnice, a ribe su ljubomorne bez razloga

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Djevice se ne zaljubljuju lako i brzo, ali kada se to dogodi, napraviće sve za tu osobu. Zaljubiti se u Djevicu je kao otvaranje kovčega sa blagom. Oni su praktični, analitični i uvijek spremni da urade sve da vam udovolje. Djevice su majstori u uočavanju detalja i brižni o potrebama svog partnera. Njihov osećaj za organizaciju će obezbediti da imate dobro isplaniran i harmoničan odnos. Samo pazite da ne postanete nezgodni oko njih jer znaju da primete bilo kakvu nepravilnost.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su koketne po prirodi, a često flertaju i s ljudima s kojima ni ne vide budućnost. Zaljubiti se u vagu je kao ulazak u magičnu bajku. Oni su šarmantni, elegantni i uvijek teže ravnoteži i harmoniji u vezi. Vage su majstori kompromisa i uvijek će tražiti način da se oboje osjećate voljeno. Romantične večere, šetnje pod zvijezdama i ukusni pokloni samo su neki od načina na koje će vam Vaga pokazati svoju ljubav. Samo zapamtite da s vremena na vrijeme donosite odluke, jer će vage ponekad biti previše neodlučne.


Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Kao oprezni vodeni znak, škorpije nisu spontani i ne vole rizik, pogotovo kada je u pitanju ljubav, pa često igraju na sigurno. Kada se škorpija zaljubi, dobićete dozu strasti i misterije. Oni su intenzivni, strastveni i potpuno posvećeni svojoj ljubavi. Škorpije su sklone dubokim emocionalnim vezama, gdje će vas istražiti do srži. Romantične večere uz svijeće, duboki razgovori i senzualni trenuci dio su njihovog repertoara. Samo budite oprezni, jer škorpija može da vas potpuno obuzme svojom strašću.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Kao horoskopski znak koji traži avanturu, strijelac uživa u slobodi, pa ga privlače slični ljudi.Zaljubljivanje u strijelca je kao beskrajno putovanje. Oni su avanturisti, optimisti i uvijek žele da istražuju nove horizonte sa vama. strijelci su veseli, duhoviti i spremni da podijele svoju strast prema životu sa vama. Romantični izleti u prirodu, spontani izleti ili zajednička istraživanja egzotičnih mjesta samo su neki od načina na koje će strijelac pokazati svoju ljubav. Samo pazite da ne zanemarite njihovu potrebu za slobodom i neograničenim prostorom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pod vladavinom Saturna, planeta discipline, jarčevi se odlučuju za tradicionalniji pristup kada su u pitanju veze. Zaljubiti se u jarca je kao ulazak u svijet ozbiljnosti sa dozom romantike. Posvećeni su, ambiciozni i vole da grade osnovu za stabilnu vezu. Jarčevi su lojalni partneri koji će vas podržati u postizanju vaših ciljeva. Romantične večere kod kuće, planiranje budućnosti i iznenađujući gestovi nježnosti samo su neki od načina na koje će Jarac izraziti svoju ljubav. Samo budite spremni za ponekad ozbiljan pristup i zapamtite da uživate u trenucima lakoće.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Drugima je jako teško razaznati kako se vodolija ponaša kada je zaljubljena. Želiće da provede puno vremena raspravljajući s partnerom o svemu i svačemu. Zaljubiti se u vodoliju je kao zaroniti u svijet nekonvencionalnosti. Oni su originalni, nezavisni i imaju jedinstven pristup ljubavi. Vodolije su spremne da istražuju nove ideje i otvorene su za eksperimentisanje u vezi. Romantične šetnje pod zvijezdama, nekonvencionalni pokloni i duboki razgovori o svijetu samo su neki od načina na koje će vodolije izraziti svoju ljubav. Samo pazi da ne budeš previše tradicionalan, jer vodolije teže slobodi i originalnosti.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Zaljubiti se u ribu je kao zaroniti u okean emocija. Oni su saosjećajni, nježni i vole da stvore duboku emocionalnu vezu. Ribe su romantične duše koje će se brinuti o vama na najnježnije načine. Romantične šetnje plažom, umjetnički izrazi ljubavi i duboke emotivne veze samo su neki od načina na koje će Ribe pokazati svoju ljubav. Samo pazite da se ne izgubite u njihovom svijetu snova, jer ponekad mogu biti previše sanjive, prenosi Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login