Kako stare, sve su ljepši: Ovim znakovima godine ništa ne znače

Kako stare, sve su ljepši: Ovim znakovima godine ništa ne znače

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova nestrpljivost se smanjuje s godinama. Postaju sve više samopouzdani, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost te isijavaju životnom radošću. To se vidi na njihovoj spoljašnjosti.

Djevica

Djevica je kao tinejdžerka gotovo neprimjetna. Povučena je i oprezna pa ne želi da se nameće. Njena prava specifičnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. Sa nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa rado igra se sa njom. Ovaj znak postaje sa godinama nevjerovatno privlačan.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se sa godinama malo smiri, ali to ne djeluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja ljepota vidi se i spolja. To ih čini posebno privlačnima. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povrijedi.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno da li je riječ o unutrašnjoj ili spoljašnjoj ljepoti, Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo jer sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često djeluju kao da ne stare, prenosi Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login